Over ons – Servicepunt Dreumel – Dreumel

Vanaf 17 juli wordt apotheek Dreumel een Servicepunt. Dit betekent dat er enkel medicatie en/of handverkoopartikelen kunnen worden afgehaald. Meer informatie hierover vindt u hier.

Bij Servicepunt Dreumel bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. U kunt eenvoudig via onze website of via de mail 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Als u gebruik maakt van onze app Recappt, dan kunt u de locatiecode instellen voor  locatie Dreumel op 516899 en locatie Beneden-Leeuwen op 500591

Onze servicepunt is van maandag tot en met vrijdag geopend van 13:30 uur tot 17.00 uur . Wij zijn telefonisch tussen 08.30 en 12.00 uur bereikbaar op deze locatie. In de middag kunt u voor spoed bellen naar onze apotheek in Beneden-Leeuwen (0487-597222). U kunt uw vragen ook altijd stellen via MijnGezondheid.net of via de app Medgemak.

Buiten onze openingstijden kunt u met spoedrecepten terecht bij onze hoofdlocatie in Beneden-Leeuwen. Buiten de openingstijden van onze hoofdlocatie kunt u met spoedrecepten terecht bij: Regioapotheek Rivierenland te Tiel, 0900-6006666 (10 eurocent pm)


Bent u collega-zorgverlener en wilt u een recept doorsturen? Deze kunt u opsturen naar recepten_dreumel@apotheekwestmaasenwaal.nl of apotheekdreumel@zorgmail.nl. Wij maken geen gebruik meer van de fax.

Over ons

Het team van apotheek Dreumel bestaat uit apothekers, apothekersassistentes, en farmaceutisch medewerkers. Wij zijn een goed opgeleid team en worden regelmatig bijgeschoold om zo goed op de hoogte te blijven. Wij zijn een klantgerichte farmaceutische onderneming. Indien je met enige regelmaat in onze apotheek komt zal het opvallen dat je niet steeds door dezelfde apotheekmedewerker geholpen wordt. Het werk in beide apotheken is verdeeld in taken die per dag rouleren over de medewerkers. Hierdoor blijft iedereen allround.

Nieuwe diensten

Apotheek Dreumel begrijpt dat je jouw gezondheid belangrijk vindt, maar er niet de hele dag mee bezig wilt zijn. Geneesmiddelen en zorgproducten regel je graag zo betrouwbaar én eenvoudig mogelijk. In Dreumel hebben we na de verbouwing daarom een aantal nieuwe diensten geïntroduceerd:

  • Berichtenservice: ontvang een bericht wanneer uw medicatie klaar ligt
  • Herhaalservice: uw medicatie wordt automatisch elke 3 maanden voor u klaargelegd
  • Huidverzorging, producten en –advies: Eucerin en Vichy